Antena Căutare

PSD si PNL depun o noua motiune de cenzura, pe tema Legii Educatiei

PSD si PNL depun o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului pe tema Legii Educatiei. Initial, senatorul Eugen Nicolaeascu a anuntat ca PNL va depune o asemenea motiune, dupa asumarea Legii Educatiei de catre Guvern. Liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a anuntat insa ca si social-democratii sustin noul demers

Motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa de liberali va contine o serie de motive pentru care Guvernul Boc trebuie demis. Nicolaescu a enumerat cateva dintre ele: incalcarile Constitutiei si ale legislatiei in vigoare, nerespectarea dreptului de proprietate, nerespectarea autonomiei universitare, a cadrelor didactice si a studentilor.

Referitor la o viitoare motiune de cenzura, Emil Boc a declarat ca Opozitia are dreptul constitutional sa depuna una noua, asa cum si Executivul are dreptul de a-si asuma Legea Educatiei.

"Este dreptul constitutional al opozitiei de a depune motiune de cenzura, cum si Guvernul are dreptul sa isi angajeze raspunderea", a spus Boc.

Traian Basescu nu promulga TVA-ul de 5% si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 RON... Motiunea impotriva Guvernului Boc, in presa internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x