Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

PSD si PNL il sustin pe Andrei Marga pentru presedintia ICR

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, declara ca partidul pe care il conduce il sustine pe fostul ministru de externe, Andrei Marga, pentru presedintia Institutului Cultural Roman, informeaza Agerpres. Acest anunt vine in completarea sustinerii de care se bucura fostul ministru din partea PNL, pentru aceeasi functie.

„Am in continuare un deosebit respect pentru omul Andrei Marga si cred ca ar fi o foarte buna optiune pentru aceasta functie. Cu o experienta bogata, cu un bagaj cultural de exceptie, precum si cu foarte multa dragoste de tara, Andrei Marga este un candidat ideal pentru aceasta pozitie“, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, presedintele PSD.

Sustinerea PSD pentru Andrei Marga vine in contextul in care Institutul Cultural Roman nu are, in prezent, un presedinte, in urma demisiei fostului presedinte. ''Partidul Social Democrat a sustinut intotdeauna nevoia unei imbunatatiri a activitatii acestei institutii, iar domnul Marga are toate calitatile necesare pentru o astfel de functie'', adauga comunicatul citat.

PNL il sustine pe fostul ministru de Externe Andrei Marga in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman, urmand ca propunerea sa fie inaintata Parlamentului la inceputul noii sesiunii ordinare, a declarat, miercuri, secretarul general adjunct al liberalilor, Dan Mihalache.

Potrivit lui Mihalache, propunerea ca Andrei Marga sa fie desemnat la conducerea Institutului Cultural Roman a venit din partea presedintelui interimar al PNL, Daniel Chitoiu, si a primit un vot de sustinere la ultima sedinta a Biroului Politic Central al PNL.

Andrei Marga ar urma sa fie numit la conducerea ICR prin decizie a Senatului.

Sursa: Antena3.ro

Recomandari