Antena Căutare

Puterea a recastigat majoritatea in Senat. Ion Toma s-a inscris in UNPR

Puterea a recastigat majoritatea in Senat. Senatorul independent Ion Toma s-a inscris in UNPR. Conform unui comunicat oficial al UNPR, senatorul independent Ion Toma s-a inscris in formatiune.


Senatorul Serban Radulescu a demisionat din Partidul Democrat Liberal si a anuntat ca devine independent. Intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii „Esential", senatorul a recunoscut: Lucrurile au evoluat de asa natura incat masurile luate de guvernul PDL si multe necesare, nu contest, nu au dus si am convingereea ca nu vor aduce multumirea sociala. Eu insist pe acest lucru. Trebuie sa acorzi populatiei multumire. Oricum, masurile mele in campanie nu se materializeaza asa cum am vrut, dar nu as vrea sa fiu culpabil in fata celor care m-au ales.

De asemenea, senatorul a declarat ca inca nu se pune problema sa se inscrie intr-un partid politic. Deocamdata sunt independent. Este o posibilitate sa ma inscriu in alt partid, nu exclud, dar momentan sunt independent. Daca va fi cazul, voi avea discutii si cu partide politice.

Radulescu a mentionat ca nu stie cu certitudine de existenta altor colegi care sa doreasca demisia din tabara PDL.

Radulescu este si membru al Fundatiei Crestin Democrate, condusa de ministrul de Externe, Theodor Baconschi. Intrebat daca va demisiona din aceasta fundatie, Radulescu a raspuns ca nu va demisiona.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Scandalul Mironescu duce la Cotroceni: Numele unui consilier, in stenograme... Cum ii incurca senatorii pe romani cu romii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x