Antena Căutare

Raed Arafat: "Nu intru în politică sub nicio formă! Nu mă interesează!"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat miercuri că nu intră "sub nicio formă" în politică şi că nu este interesat să fie premier.

Raed Arafat: "Nu intru în politică sub nicio formă! Nu mă interesează!"
Raed Arafat | antena3.ro

Raed Arafat a făcut, miercuri, precizarea că nu va intra în politică și că postul de premier nu-l interesează deloc. Precizarea doctorului a venit după ce s-a vehiculat că ar putea fi propus pentru postul de premier.

"Ştiţi bine răspunsul meu în acest sens. Nu intru în politică sub nicio formă. Nu am discutat cu nimeni ca să fiu eu prim-ministru. Nu mă interesează. Chiar dacă m-au întrebat unii, alţii, nu mă interesează", a spus Raed Arafat la Senat.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de România, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să renunţe la ideea anticipatelor şi să îl desemneze premier al unui guvern de tehnocraţi pe Raed Arafat.

Arafat a susţinut miercuri, în plenul Senatului, din partea Guvernului, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.11/2020 privind stocurile de urgenţă medicală, precum şi unele măsuri aferente instituirii carantinei, scrie Agerpres.

Dan Barna: În următoarele două săptămâni vom avea, cred eu, candidatul pe Bucureşti... PNL: Solicităm PSD să renunţe la candidatura lui Şerban Nicolae pentru şefia Senatului, pentru a nu decredibiliza şi mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x