Antena Căutare

Reactia PDL la votul motiunii: Deputatii minoritatilor au tradat

Democrat liberalii dau vina pe "Grupul minoritatilor" pentru rezultatul votului din Parlament, in urma caruia Guvernul Ungureanu trebuie sa plece "acasa". Emil Boc a acuzat grupul minoritatilor nationale ca "a lucrat pe la spate" Guvernul, iar liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a apreciat ca deputatii minoritatilor nu au respectat decizia luata in coalitie.

"Daca grupul minoritatilor nationale nu ar fi votat motiunea de cenzura, Guvernul ar fi ramas in exercitiu. Mi se pare incorect pentru un participant la guvernare sa nu fie fair-play", a declarat Emil Boc.

Presedintele PDL a estimat ca reprezentantii minoritatilor nationale ar fi trebuit sa spuna in coalitie ca nu mai sustin Guvernul, afirmand ca este "un gest de profunda ineleganta si lipsa de demnitate (...) Grupul minoritatilor nationale ne-a lucrat pe la spate".

Votul la motiune reprezinta "o victorie a traseismului, a oportunismului si a lipsei de caracter in politica", a conchis Boc.

Mircea Toader, a declarat, dupa adoptarea motiunii, ca "mergem in opozitie. Presedintele Emil Boc este suparat, minoritatile nu au respectat decizia luata in coalitie si au mers la vot".

Guvernul Ungureanu a cazut in urma adoptarii motiunii de cenzura, in Parlament fiind exprimate 235 de voturi "pentru", 9 "impotriva", patru voturi fiind anulate.

Bucurie in Opozitie dupa trecerea motiunii: Ce spun liderii din PSD, PNL si PC!... Razvan Ungureanu, premierul cu cel mai scurt mandat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x