Antena Căutare

REPORTAJ: Concurs de ode la PDL Bucuresti

Tovarasa Elena, prinos de recunostinta va aducem pentru ca ne permiteti sa respiram in vecinatatea tocurilor dumneavoastra, soarele nostru, lumina noastra, cea mai frumoasa si cea mai competenta. Cam asa pot fi sintetizate cele trei ore de osanale, inchinate Elenei Udrea, la asa-zisele alegeri pentru presedintia filialei Bucuresti a PDL, unde doamna ministru a fost singurul candidat.

1500 de membri de partid, impietriti ca niste marionete, au ocupat sala Unirii din Palatul Parlamentului, bine instruiti sa asigure unanimitatea pentru doamna Elena, dar mai ales urechi pentru potopul de ode revarsate din gurile pedelistilor, care mai de care mai infocat, care mai de care mai dornic sa o satisfaca mai bine pe cea mai adulata femeie a tarii. Ca doar a partidului ar fi prea putin.

Doamna Elena, imbracata sobru, in negru, dar sexi, mulat, cu tocurile chinuitor de inalte dar atat de la moda, a afisat pe tot parcursul sesiunii de elogii un extaz nemarginit, intrerupt doar de incapatanarea lui Vasile Blaga de a-i refuza cel mai dorit omagiu, cel al dusmanului, si de impertinenta lui Cristian Preda de a da un avertisment partidului - "aveti grija ce lideri va alegeti".

Dar a fost prea putin pentru a intuneca fericirea Elenei Udrea, pentru ca la picioarele sale s-au facut pres aproape totI baronii PDL (cu exceptia lui Gheorghe Stefan - Pinalty, care a dormit adanc, pe scena, langa Boureanu), si chiar si premierul Boc, care s-a ferit, vizibil, sa o nemultumeasca.

"Sunt convins ca si in PDL de aici (de la PDL Bucuresti - n.r.) se da ora exacta, semnalul pentru PDL a fost extrem de important pentru intreaga tara", a spus Boc, dupa ce a vorbit, ignorat de toata sala, despre activitatea Guvernului si o noua iesire din criza.

Mai pe sufletul doamnei Udrea a fost Ioan Oltean, care a dat noi valente, portocalii, evident, celebrei ziceri pesediste "Iliescu apare, soarele rasare".

"Organizatia de la Bucuresti trebuie sa redevina ce a fost, si sunt absolut convins ca ce se intampla astazi prin alegerea noului presedinte, al noului BP al PDL Bucuresti, organizatia va redeveni ce a fost, organizatia de prima mana, soarele PDL", a declamat Oltean.

Cristian Boureanu a gadilat-o sI el pe blonda sufletelor pedeliste, spunand ca Elena Udrea reprezinta "motorul unei generatii", reprezinta femeile curajoase care muncesc si "care sunt chemate sa dea ora exacta in politica romaneasca".

Tot articolul, in Jurnalul National

Victor Ponta vrea premier PNL si presedinte PSD... Udrea, aleasa noul presedinte al PDL Bucuresti cu 979 voturi din 999...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x