Antena Căutare

Revolutionar catre Iliescu: "Basescu este produsul dumneavoastra si al lui Petre Roman"

Ion Iliescu a fost intrerupt, marti, in cadrul dezbaterii organizata de Clubul de la Bucuresti, de un barbat din sala care s-a prezentat cu numele de Zainea, spunand ca este revolutionar, informeaza Mediafax.


"Domnule presedinte, vreau sa va intreb: numai dumneavoastra si cu Petre Roman ati facut revolutie? Daca am fost invitat aici, de ce nu mi se da dreptul sa intervin, sa vorbesc si eu? Eu va rog sa imi dati cuvantul, sa spun si eu ce am de spus. Daca eu va invitam la mine acasa, nu va interziceam sa luati cuvantul. Vad aici aceleasi personaje care sunt intotdeauna la astfel de intalniri. Parca ar fi nunta, botez sau luare de hoti"
, a spus el."

Social democratul a raspuns insa, ca exista o ordine a interventiilor si declaratiilor si ca atunci cand ii va veni randul, va avea dreptul sa vorbeasca. "Cine a spus ca nu ai dreptul sa iei cuvantul?", a replicat Iliescu.

Deoarece din sala de intrunire se auzeau deja comentarii la adresa sa, revolutionarul s-a asezat la locul lui, insa inainte de asta, i-a mai spus lui Iliescu: "Basescu este produsul dumneavoastra si al lui Petre Roman. Dumneavoastra l-ati pus ministru de Transporturi".

Traseismul politic, legalizat in Camera Deputatilor... Dan Pasat: "Sunt nevinovat, este un dosar politic din partea PNL, este o tampenie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x