Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Scandal în alianța USR-PLUS, după ce Dan Barna a ratat prezența în turul 2? Rezultatele de la Alegerile Prezidențiale provoacă primele tensiuni

Dan Barna s-a clasat pe locul al treilea în primul tur al Alegerilor Prezidențiale 2019, iar candidatul USR-PLUS a ratat astfel prezența în turul doi. Rezultatele au declanșat scandalul în interiorul alianței.

Dacian Ciolos, Dan Barna

Imediat după ce au apărut rezultatele EXIT-POLL de la 21:00, care au arătat că Iohannis și Dăncilă sunt cei doi candidați care merg în turul doi, alianța USR-PLUS s-a clătinat serios.

Dan Barna s-a clasat abia pe poziția a treia, iar membrii PLUS sunt hotărâți să se rupă de USR. Conform G4Media, liderii PLUS ar vrea să preia conducerea alianței după acest eșec de la Prezidențiale.

DACIAN CIOLOȘ NEAGĂ INFORMAȚIA

Neg foarte ferm alegațiile că ar fi discuții subterane în cadrul PLUS, iar cine declară astfel de lucruri nu văd să aibă alt obiectiv decât acela de a semăna neîncrederea și suspiciunea între două forțe politice care lucrează de ani de zile. Într-adevăr, de mâine vom avea convorbiri telefonice cu membrii Consiliului Național, în care vom discuta modalitățile în care putem întâri colaborarea dintre cele două forțe politice trăgând concluziile rezultatului la prezidențiale.

Obiectivul nostru este nu doar să mergem împreună, ci și să întârim colaborarea între cele două formațiuni politice în Alianță. Orice alte mesaje nu sunt decât intenții de a semăna suspiciuni și neîncredre între partenerii unui proiect politic care capătă contur și care foarte probabil îi îngrijorează pe unii”, a spus Cioloș pentru sursa citată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro