Antena Căutare

Roberta Anastase, acuzata ca a incercat sa fraudeze rezultatele alegerilor

Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a acuzat-o azi noapte pe Roberta Anastase ca a incercat sa fraudeze rezultatul votului de ieri. Potrivit acestuia, presedintele Camerei Deputatilor ar fi blocat numaratoarea buletinelor in patru sectii de vot din Ploiesti.

"S-a raportat o situatie foarte grava la Ploiesti, in municipiu. Acolo s-au numarat 151 de sectii din 155. Mai sunt 4 sectii de numarat si noi avm in fata 1500 de voturi si doamna Roberta Anastase, impreuna cu SPP-istii ei, blocheaza sectiile si nu mai permit numararea. Cerem Politiei Romane si Ministerului de Interne sa intervina imediat pentru a permite finalizarea procesului de numarare a voturilor", a declarat Liviu Dragnea.

Roberta Anastase, a respins acuzatiile, iar presedintele BEJ a declarat pentru Mediafax ca nu are informatii potrivit carora procesul de numarare a voturilor ar fi fost blocat in vreuna dintre sectiile de votare de pe raza municipiului Ploiesti.

VIDEO! Sute de incidente electorale inregistrate la sectiile de votare din tara... VIDEO! Alegeri cu scandal in mai multe localitati din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x