Antena Căutare

Roberta Anastase: “Alianta PSD-PNL ajuta PDL pentru ca dispare PNL”

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, pentru RFI, ca alianta dintre PSD si PNL mai degraba ajuta decat incurca PDL-ul, pentru ca duce la disparitia unui partid de centru-dreapta, PNL. Anastase a precizat ca Antonescu si-a predat formatiunea unui partid de sorginte comunista

Roberta Anastase sustine ca infiintarea aliantei dintre Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal va clarifica apele pe scena politica.

"Asteptam cu emotie si bucurie acest moment, pentru ca e un moment de clarificare, un moment necesar. Vorbim de o alianta socialista, care se infiinteaza pe partea stanga a scenei politice, in timp ce prin masurile pe care le-a luat la nivel executiv, PDL-ului ii revine partea dreapta", a afirmat Anastase, potrivit Mediafax.

PDL are de castigat de pe urma acestei aliante, crede ea, pentru ca va duce la disparitia PNL, formatiune de centru-dreapta: "Alianta PSD-PNL duce la disparitia de pe scena politica a unei formatiuni politice, PNL, ceea ce mai degraba ne ajuta, decat ne incurca in batalia electorala, cu atat mai mult cu cat vorbim de o predare neconditionata a acestui partid. Deci nici o sansa de revenire".

Roberta Anastase nu-i crede in stare de "nimic bun" pe liderii PSD si PNL, Victor Ponta, respectiv Crin Antonescu.

Ea sustine ca Antonescu si-a "predat neconditionat" partidul in bratele unei formatiuni "de sorginte comunista". "Nu-i cred in stare pe cei doi lideri politici de nimic sau de nimic bun. Poate ca la un moment dat, am crezut ca domnul Crin Antonescu poate fi un lider politic. In realitate, si-a predat neconditionat si fara nici o umbra de mustrare de constiinta partidul istoric in bratele unei formatiuni de sorginte comunista. E destul de greu de acceptat ca acest om politic mai poate functiona ca om politic pe mai departe", a conchis Anastase.

Sursa: jurnalul.ro

Traian Basescu stia din ianuarie de arestarile de la Vama Siret... Videanu: "Boc trebuie sa aleaga intre functia de premier si cea de presedinte PDL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x