Antena Căutare

Traian Basescu stia din ianuarie de arestarile de la Vama Siret

Retinerile de la Vama Siret au loc in conditiile in care, in luna ianuarie, Romania a fost in centrul atentiei pe plan european, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei cu privire la aderarea la spatiul Schengen a tarii noastre. Surse din diplomatia europeana au declarat ca tara noastra risca sa nu fie acceptata in Schengen din cauza coruptiei din vami.



"Romania duce o lupta constanta de combatere a coruptiei si la frontiere. In ultimii 5 ani au fost arestati si s-au facut rechizitorii pentru 51 de vamesi, au fost arestati si s-au facut rechizitorii pentru 250 de politisti de frontiera. Actiunile de intronare a legii in frontiera nu se opresc aici si merg mai departe, veti avea ocazia sa urmariti ce se va intampla undeva in luna februarie"


15 politisti si vamesi de la punctul de frontiera Siret au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. Alti 49 sunt retinuti in continuare pentru 24 de ore si risca sa aiba aceeasi soarta.

Principala acuzatie este aceea de contrabanda cu tigari si luare de mita.

sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

Victor Ponta: "Basescu si PDL vor folosi orice arma impotriva PSD si PNL"... Roberta Anastase: “Alianta PSD-PNL ajuta PDL pentru ca dispare PNL”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x