Antena Căutare

Roberta Anastase: Constat o tulburare majora a psihicului doamnei Mariana Campeanu

Presedintele Camerei, Roberta Anastase a atacat-o dur, intr-un comunicat de presa, pe Mariana Campeanu, ministrul Muncii, dupa ce aceasta a acuzat-o ca a risipit banii pensionarilor.

"Constat, fara surprindere, o tulburare majora a psihicului doamnei Mariana Campeanu. In aceasta stare de febrilitate, a lansat o serie de afirmatii care ma privesc personal si care nu au nici o legatura cu realitatea. Prada unor pusee de delir acut, doamna Campeanu sustine ca as fi depozitat, in subsolul unei crame din Ploiesti, mii de biciclete pe care urmeaza sa le distribui ca mita electorala si ca, de-a lungul timpului, as fi facut excursii cu primarii prahoveni in Antalia. Inutil sa spun ca bicicletele ascunse in crama nu exista decat in mintea doamnei Campeanu, iar eu nu am mai fost in Antalia in ultimii 10 ani, nici singura, nici insotita de primari prahoveni", a scris Roberta Anastase.

Atacul Robertei Anastase survine declaratiilor de presa in care Mariana Campeanu a acuzat-o pe ca a risipit banii pensionarilor: "Doamna Roberta, mai bine ar trebui sa justifice cetatenilor acestei tari de unde a avut bani sa dea sute de milioane pentru beculete de Craciun, de unde are bani sa plimbe toti primarii PDL prin Antalia, la Mamaia de 1 mai, de unde are bani sa cumpere mii de biciclete care sunt in subsolul unei crame din Ploiesti si vrea sa le dea in campania electorala. Probabil ca daca dansa si alti membrii marcanti ai PDL-ului nu i-ar cheltui pentru mita electorala, cred ca aveam toti banii in acest moment".

CITESTE si...

Antonescu, despre Roberta Anastase: Are un grad scazut de cultura politica

Foto: Intactimages

Viorel Hrebenciuc: USL vrea alegeri parlamentare in octombrie... USL conduce in topul donatiilor, in prima saptamana de campanie electorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x