Antena Căutare

Rovana Plumb (PSD) ii cere Mariei Basescu sa-l determine pe seful statului sa demisioneze

Rovana Plumb, presedintele Organizatiei de Femei a PSD, ii solicita sotiei presedintelui tarii, Maria Basescu, sa-l determine pe seful statului sa demisioneze, conform HotNews.

Pesedista sustine ca Traian Basescu are nevoie de indrumarea sotiei, in conditiile in care presedintele lupta impotriva populatiei, fapt pentru care nu este un barbat puternic.


"Din punctul meu de vedere, Traian Basescu nu este un barbat puternic pentru ca un barbat care este politician trebuie sa faca in asa fel incat sa actioneze pentru populatie si nu sa lupte impotriva ei. Fiind femeie, mama si sotie ma gandesc ca in spatele lui Traian Basescu, Maria Basescu ar trebui sa aiba un cuvant de spus si cred ca Maria Basescu ar trebui sa-l determine pe Traian Basescu sa plece. (...) Ii solicit Mariei Basescu sa-l determine pe Traian Basescu sa demisioneze", a spus aceasta.

Mai mult, pe langa retragerea de la sefia statului, Rovana Plumb ii sugereaza lui Traian Basescu si varianta pensionarii.

"Din punctul meu de vedere recomandarea si solicitarea mea catre Traian Basescu este sa gaseasca o solutie pe care el a pus-o la cale. El este marinar si are dreptul sa se pensioneze anticipat. Dar cred ca Traian Basescu nu are curaj sa se pensioneze anticipat pentru ca stie bine ca Guvernul condus de el se comporta umilitor cu pensionarii", mai spune aceasta.

Foto: Intact Images

Vasilescu: Cat de serios era imbracata Udrea, cu parul prins, nefardata! Ca pentru stare de urgenta... Theodor Stolojan: Exista riscul ca Romania sa fie decredibilizata. Mesajul USL-ului este antiromanesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x