Antena Căutare

Theodor Stolojan: Exista riscul ca Romania sa fie decredibilizata. Mesajul USL-ului este antiromanesc

Theodor Stolojan le-a atras atentia celor doi lideri USL ca Romania poate fi decredibilizata in urma mesajelor pe care acestia le transimit la nivel european.

"Exista, in mod real, riscul ca Romania sa fie decredibilizata si de aici consecintele. De aceea consider ca mesajul pe care liderii Opozitiei, domnul Ponta, domnul Antonescu si ceilalti lideri ai PSD si PNL il transmit in tara, si in afara tarii, cu privire la asa-zisa distrugere treptata si sistematica a mecanismelor democratice in Romania si, de aici, posibilitatea punerii in aplicare a articolului 7 din Tratatul European ce prevede sanctiuni cu privire la blocarea fondurilor europene, este un mesaj antiromanesc daunator in totalitate Romaniei astazi. In primul rand, din afara Romaniei vin semnale negative si nu pozitive cu privire la situatia economica", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa europarlamentarul PDL Theodor Stolojan.

Emil Boc s-a intanit cu europarlamentarii PDL sambata a discuta despre actiunile politice ale formatiunii democrat-liberale in Parlamentul European, dupa ce Victor Ponta, le-a spus liderilor grupurilor S&D si ALDE din Parlamentul European ca Romania se afla intr-un grav derapaj de la normele democratice.

Premierul Emil Boc a declarat ca cere "imperativ PSD sa inceteze" acuzatiile facute in cadrul Parlamentului European si sa nu ceara blocarea fondurilor europene acordate Romaniei in 2012.

Foto: Intact Images

Rovana Plumb (PSD) ii cere Mariei Basescu sa-l determine pe seful statului sa demisioneze... Victor Ponta: PDL are resurse financiare mai mari decat bugetul de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x