Antena Căutare

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare

S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie. Inca de la miezul noptii, echipele partidelor au inceput sa distribuie afisele cu candidatii.

A inceput batalia electorala pentru cele 452 de locuri din Parlamentul Romaniei. Echipele de campanie ale candidatilor s-au pregatit din timp si au inceput sa lipeasca afisele de joi noapte.

Campania se va incheia pe 8 decembrie, urmand ca pe 9 decembrie romanii sa iasa la vot.

Fiecare candidat si-a ales cate un slogan scurt si la obiect, prin care sa atinga punctele sensibile ale locuitorilor colegiului pentru care candideaza.

La Targu Jiu, echipele de campanie ale candidatilor aveau pregatite materialele electorale de cu seara si au asteptat doar miezul noptii ca sa porneasca la lucru.

In citeva ore, aproape toate panourile pentru afisaj electoral din oras erau pline cu posterele candidatilor. Pana acum nu au existat incidente electorale in nicio localitate din tara.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Observator special: Garderoba plina cu voturi... Eduard Hellvig, Ovidiu Silaghi, Liviu Pop si Sorin Dan Mihalache, acuzati de incompatibilitate si averi nejustificate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x