Antena Căutare

Observator special: Garderoba plina cu voturi

Fiecare politician care isi doreste sa obtina un mandat trebuie sa aiba un discurs cat mai bun, pe care sa-l intemeieze pe baza nevoilor comunitatii. Si cum poate face asta, daca nu interactioneaza direct cu cei care spera sa-l voteze?

Aparent, e simplu. In realitate, lucrurile sunt putin mai complicate. Oare votantul va indrazni sa spuna ce gandeste, daca interlocutorul pare sa apartina unei clase sociale net superioare? Probabil ca nu, tocmai de aceea politicienii care vor sa se identifice cat mai mult cu electoratul, incearca sa-i semene. Nu numai in cuget si-n simtiri, ci si in vestimentatie

Gratiela Gavrilescu vrea sa arate, in campania electorala, cat mai bine, cat mai “pe intelesul oamenilor”. Tocmai si-a terminat primul mandat de deputat. E convinsa ca il merita si pe al doilea. A inteles ca, desi nu e totul, imaginea conteaza. Asa ca a apelat la un specialist. Inainte sa treaca la sfaturi, consilierul de imagine a facut curat in sifonierul doamnei politician.

Imaginea politicianului trebuie sa fie in ton cu cea a votantului. Asa ca, imediat cum a terminat operatiunea Sifonierul, consilierul de imagine a vrut sa-i cunoasca pe alegatorii doamnei deputat.

Dupa vizita in colegiul din Baicoi si Floresti a urmat o vizita la mall. Doamna deputat isi cauta hainele perfecte. Apoi, la coafor. Si uite asa, Gratiela Gavrilescu are o noua imagine. A urmat intocmai sfaturile specialistului, dar nu s-a indepartat prea tare de vechiul look. Si ca sa fie sigura ca alegatorii ii vor intelege bine si mesajul, doamna deputat a luat lectii de dictie.

Doamna Gavrilescu a invatat cea mai importanta lectie. Ca politicianul nu trebuie sa epateze, dar este absolut necesar sa aiba o anumita prestanta.

Fostul ministru al Muncii, Sulfina Barbu, mai vrea si ea inca un mandat de parlamentar. Doar ca si-a conceput in alt mod campania. Dar si asa, tot a fost nevoita sa mearga la o repriza de cumparaturi. Cum insa campania incepe maine, iar vremea nu este prea prietenoasa, fostul ministru se gandeste ca nu ar strica un deux-pieces ceva mai calduros. Gata tinuta de campanie, insa nu si cumparaturile. La asa alergatura, asa si incaltari. Iar in campanie, Sulfina Barbu lasa tocurile in dulap.

Acum doamna Barbu este gata de atac. Haine noi are, incaltaminte corespunzatoare, la fel, mai trebuie doar sa convinga electoratul ca merita sa o voteze.

Programul de guvernare al USL: medicamente compensate cu 90%, impozit diferenţiat pe salarii, 50.000 de locuri noi în gr... S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x