Căutare Live

S-a așezat în fața lui Radu Mazăre în avion, după care a trăit o experiență de neuitat. „Avea o față împietrită. La scurt timp…”

O pasageră din avionul cu care Radu Mazăre a fost adus în România, după escala în Paris, a povestit ce i s-a întâmplat în călătoria cu fostul primar al Constanței, după ce s-a așezat chiar în fața lui.

O pasageră din avionul cu care Radu Mazăre a fost adus în România, după escala în Paris, a povestit ce i s-a întâmplat în călătoria cu fostul primar al Constanței, după ce s-a așezat chiar în fața lui.

Pasagera a avut loc chiar în fața lui Radu Mazăre, pe penultimul rând de scaune, dar nu a ocupat acel scaun pentru mult timp.

„După ce am urcat în aeronavă şi m-am aşezat pe locul meu, am constatat că în spatele meu se afla Radu Mazăre, flancat de doi bărbaţi cu staturi impresionabile. La scurt timp, pentru siguranţă, am fost invitată la Business Class”, a povestit românca care aflase de la o prietenă că în avionul cu care va călători se afla şi Radu Mazăre,

De altfel, toate persoanele care stăteau pe scaunele din faţa reţinutului au fost mutate în altă parte.

„Avea o fata împietrită, era foarte trist, se uita fix intr-un punct ca sa evite contactul vizual cu cei care se uitau la el insistent. Era deja în avion când au urcat ceilalţi pasageri. A stat pe scaun, flancat de doi bărbaţi cu statură de rugbyşti şi din câte mi-am dat seama nu avea cătuşele puse...Apoi la sosirea în România, pe aeroportul Otopeni, l-au coborât ultimul”, a menţionat tânăra, potrivit Mediafax.

Avionul cu care a fost readus în ţară Radu Mazăre a ajuns la Bucureşti în jurul orei 20.30. Fostul primar al Constanței a fost adus cu un avion de linie Tarom, aeronava având escală la Paris.

La sosire, Radu Mazăre nu a fost scos în aeroport pe circuitul normal al pasagerilor. Potrivit procedurilor, după ce a fost adus în ţară, fostul primar al Constanței a fost încarcerat şi apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile.

După ce, pe 14 mai, autorităţile din Madagascar au admis cererea de extrădare înaintată de Ministerul Justiţiei din România în ceea ce-l priveşte pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, Poliţia Română a început procedurile pentru aducerea acestuia în ţară şi a trimis o escortă, formată din poliţişti români, pentru a-l prelua pe fostul edil şi a-l aduce pe teritoriul României, ca să-şi ispăşească pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare.

Radu Mazăre a fost plecat în Madagascar mai bine de un an, iar acolo ar fi făcut demersuri, potrivit avocaţilor săi, pentru a obţine azil.

Fostul primar al Constanţei a fost dat în urmărire internaţională după ce, pe 8 februarie 2019, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat definitiv la nouă ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Autorităţile române, prin Interpol, au emis un mandat de căutare a acestuia, iar pe 8 mai, Radu Mazăre a fost reţinut de autorităţile din Madagascar, el aflându-se cu iubita sa. Ulterior, el a fost arestat pentru 6 zile.

Pe 13 mai, ministrul interimar al Justiţiei anunţa că a fost predat autorităţilor din Madagascar dosarul pentru extrădarea fostului primar al municipiului Constanţa, iar, cinci zile mai târziu, tot Ana Birchall transmitea că autorităţile din Madagascar au aprobat extrădarea fostului edil şi că, astfel, demersurile care ţineau de Ministerul Justiţiei român fuseseră încheiate.

Citește și
Colaj cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu
De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu
colaj-george-burcea
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
George Burcea a fost condamnat pentru conducerea sub influenţa substanțelor interzise. Ce pedeapsă a primit actorul
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Mai multe articole
Franța refuză cererea de azil politic făcută de Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței nu vrea să se urce în avion... Radu Mazăre împarte celula cu alți doi deținuți și își va vedea familia doar prin geam...
Ultimele știri