Antena Căutare

Sah in Coalitie? UDMR analizeaza oportunitatea alegerilor anticipate

Vicepresedintele UDMR si ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat ca Uniunea va analiza, in cadrul forurilor de decizie, oportunitatea declansarii alegerilor parlamentare anticipate, procedura care ar mai "linisti vocea strazii" si ar asigura un consens cu Opozitia, informeaza Mediafax.

UPDATE! Hunor Kelemen, presedintele UDMR, a declarat ca "nu avem de gand sa renuntam la coalitie (...) Orice decizie trebuie luata in interiorul ei"

"Nu ne temem de alegerile anticipate, sunt convins in capacitatea de organizare a UDMR in acest sens. In ultima perioada, in cadrul Uniunii s-au formulat opinii pro si contra pe acest subiect, dar intre timp s-a schimbat situatia. In opinia mea, s-ar mai linisti vocea strazii, in acelasi timp am ajunge la un consens si cu Opozitia, reprezentantii lor fiind cei care au lansat ideea alegerilor anticipate. Iar daca vorbim cu totii aceasi limba, nu ramane decat sa dam drumul si sa organizam alegeri parlamentare", a declarat Laszlo Borbely.

Curtea Constitutionala a declarat drept neconstitutionala comasarea alegerilor locale si parlamentare.

Foto: Intactimages

USL va suspenda aplicarea acordului ACTA, daca va ajunge la guvernare... Ambasadorul SUA: „Simplul fapt ca romanii pot protesta fara teama de a fi impuscati e un progres”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x