Antena Căutare

Saptamana si motiunea: PSD incepe demersurile pentru a doua actiune impotriva Guvernului

PSD va depune in Parlament o noua motiune de cenzura, la sfarsitul acestei sesiuni, demersurile urmand sa inceapa in cursul saptamanii viitoare, a declarat, presedintele executiv al PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordos.

"PSD va depune o noua motiune de cenzura, la sfarsitul actualei sesiuni, iar demersurile vor incepe in cursul saptamanii viitoare. Ne vom bate pentru ca acest set de masuri de austeritate, privind taierile de salarii si pensii, sa nu se aplice", a spus Alexandru Cordos.

El a estimat ca a doua motiune de cenzura ar putea fi votata de mai multi parlamentari decat in cazul motiunii respinse marti, pentru ca acestia nu vor mai putea sta pasivi dupa ce reducerea de salarii si pensii va intra in vigoare.

"Sunt convins ca vor vota la a doua motiune de cenzura mai multi parlamentari decat la prima motiune, pentru ca acestia nu vor putea sta mainile in san cand va incepe taierea salariilor si pensiilor", a spus senatorul PSD.

Liderul PSD Victor Ponta declara, marti, dupa votul din Parlament, ca Opozitia mai are dreptul la o motiune de cenzura in aceasta sesiune si ca va face tot posibilul pentru a lupta sa-i ajute pe oameni, in conditiile in care Guvernul este "ilegitim", nefiind sustinut de o majoritate parlamentara.

Intrebat cand va depune PSD noua motiune de cenzura, Ponta a spus: "In cursul acestei sesiuni. Putem convoca o sesiune extraordinara. In momentul in care, de azi, majoritatea parlamentara apartine Opozitiei cu 228 de voturi, trebuie sa ne batem pentru oameni prin toate mijloacele democratice posibile".

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru: "Nu-mi depun demisia"... Augustin Zegrean, noul presedinte al Curtii Constitutionale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x