Antena Căutare

Scandal in Parlament: Gabriel Oprea a votat de la... toaleta

Alesii nu pot scapa si pace de tehnica votului la doua maini. Sedinta de vot final a Camerei Deputatilor a fost suspendata astazi, dupa ce deputatii Opozitiei si cei ai Puterii s-au certat pe tema prezentei. Scanteia scandalului a fost aprinsa de liderul deputatilor PNL, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care a constat ca desi Gabriel Oprea (UNPR) nu se afla în sala de plen cartela lui a votat.

"Sunt persoane absente in sala, iar cartelele sunt prezente si voteaza. Va rog sa luati act ca doar printr-un sondaj am gasit o persoana, pe domnul Oprea Gabriel, care nu este in sala si apare pe liste ca a votat. Toate voturile date pana acum sunt considerate nevalabile. Va rog sa faceti un apel nominal", i-a cerut Calin Popescu Tariceanu presedintei de sedinta, Roberta Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor a dat imediat curs solicitarii si a cerut ca Gabriel Oprea sa fie chemat in sala, in cazul in care acesta a iesit.

Desi modul in care Oprea a votat desi nu se afla in sala nu a fost elucidat, Roberta Anastase s-a rezumat la a-i adresa o rugaminte. "Domnule Oprea, va rog sa nu va mai duceti la toaleta, colegii va simt lipsa!", i-a spus aceasta lui Gabriel Oprea atunci cand liderul UNPR a intrat in sala de sedinte.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu i-a cerut, la randul sau, Robertei Anastase sa il intrebe pe Oprea unde a fost deoarece s-ar putea ca ea sa fi fost informata gresit.

In urma acestui incident, sedinta de vot final a inceput cu o intarziere de o ora, deputatii luandu-si si o pauza de consultari. Iar intr-un final, sedinta a fost suspendata, pentru ca... a expirat timpul de lucru.

Foto: Intactimages

Elena Udrea: “ Necazuri in paradis: USL se destrama”... Traian Basescu, citat la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x