Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu crede ca Emil Boc ar trebui declarat erou

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, in cadrul unui interviu pentru cotidianul Gandul, ca Emil Boc ar trebui declarat erou. Acesta a fost raspunsul lui Lazaroiu la intrebarea daca Emil Boc ar trebui sa demisioneze din PDL, pentru prejudiciile de imagine aduse partidului prin masurile de austeritate impuse.

"Ar insemna sa admita partidul si domnul Boc ca ce au facut pana acum e gresit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru ca, totusi, ei au luat Romania de la un deficit de aproape 10% in ianuarie 2010 si au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne indreptam spre un 4,4",


Acesta a adaugat ca "cine reuseste sa echilibreze intr-o perioada atat de scurta bugetul nu cred ca ar trebui sa-si dea demisia din partid, ar trebui sa fie declarat erou, dupa parerea mea, pentru ca asta s-a intamplat. Cu sacrificii mari. In special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras dupa el si, impreuna cu presedintele, au tras tot poporul dupa ei, cu forta."

Lazaroiu a specificat ca acest lucru a fost realizat in ciuda tensiunii create de nemultumirea oamenilor si de trusturile de presa. "Deci, pe fondul asta de zgomot si minciuni, totusi Romania a mers inainte si a fost salvata de la un dezastru", a conchis Lazaroiu.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Cazul Voiculescu-CNSAS: "Dosarul se va transa la CEDO"... Antonescu: “Saftoiu, o moralista second-hand achizitionata pe vremea lui Patriciu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x