Antena Căutare

Sebastian Vladescu despre remanierea sa: "Din punctul meu de vedere e o eroare"

"Domnul Emil Boc nu are ce sa-mi reproseze. Banuiesc ca este o decizie politica, din punctul meu de vedere - o eroare", a comentat Sebastian Vladescu decizia premierului de a-l remania din functia de ministru de Finante

"Erau proiecte incepute si care trebuiau terminate - acordul cu FMI si CE, urmeaza doua misiuni importante de evaluare; lupta impotriva evaziunii fiscale, unde au inceput sa existe rezultate; restructurarea ministerului", a spus Vladescu, iesind de la sedinta Colegiului Director al PDL, unde se discuta lista finala a ministrilor remaniati si propunerile pentru portofoliile vacante. "Nu, personal nu am ce sa-mi reprosez", a subliniat el.

"Au fost cateva manifestari in care ministrul s-a simtit tradat de unii pe care ii credea apropiati ideilor sale. Nu se astepta sa fie remaniat, desi existau semnale ca pozitia lui in Guvern se clatina", au declarat pentru HotNews.ro, surse din apropierea fostului ministru. "O ora nici nu a vrut sa respunda la telefon, ceea ce poate fi inteles in situatia lui", au mai adaugat sursele citate.

Potrivit acestora, Vladescu ar fi incercat sa implementeze un sistem profesionist, care in timp insa a fost umbrit de anumite influente politice", fara a se preciza in mod clar despre ce influente este vorba. Probabil ca, cel putin pentru o perioada, Vladescu va pleca intr-o excursie, chiar daca presiunile pentru a spune lucrurilor pe nume sunt destul de mari. Pe scurt, omul a incercat ceva, dar nu a reusit", au mai marturisit sursele noastre.

Vladescu a detinut pentru a doua oara protofoliul Finantelor Publice, fiind numit la conducerea ministerului la sfarsitul anului trecut, odata cu instalarea Guvernului Boc II. El nu a fost propus de PDL, nefiind membru al acestui partid, dar a beneficiat de sustinerea presedintelui Traian Basescu.

Foto: Intact Images

Remanierea Guvernului a schimbat sefii de la sase ministere... Surse: Emil Boc a acceptat sa-i schimbe din functie pe Videanu, Berceanu si Sandu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x