Antena Căutare

Surse: Emil Boc a acceptat sa-i schimbe din functie pe Videanu, Berceanu si Sandu

Adriean Videanu, i-ar fi cerut permisiunea premierului Emil Boc sa se retraga din Guvern şi sa se ocupe exclusiv de partid. Potrivit unor surse democrat-liberale participante la Colegiul Director al PD-L, premierul Emil Boc ar fi cedat presiunilor exercitate de unii lideri democrat-liberali care au pledat pentru o remaniere guvernamentala care sa vizeze si nume grele, precum cele ale ministrilor Blaga, Berceanu sau Videanu, informeaza hotnews.ro.


Informatia vine in contextul in care surse democrat-liberale au declarat ca lideri importanti din PD-L au cerut demisia lui Boc si remanierea intregului Cabinet. Se pare ca nemultumitii ii reproseaza premierului ca nu are curajul sa faca o remaniere profunda, care sa includa si nume grele cum ar fi Adriean Videanu sau Radu Berceanu.

In sedinta Colegiului Director ce a inceput la ora 16:00, Boc ar fi cedat, insa, fiind dispus sa-i adauge pe lista remaniabililor si pe ministrii Adriean Videanu, Radu Berceanu si Gabriel Sandu. Celor doi li se adauga, pe lista ministrilor ce urmeaza a pleca din Guvern, si ministrul Comunicatiilor Gabriel Sandu.

Sebastian Vladescu despre remanierea sa: "Din punctul meu de vedere e o eroare"... Liderii PDL ar putea sa-i solicite demisia premierului Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x