Antena Căutare

Sedinta extraordinara de Guvern. Romania va acorda Turciei ajutor umanitar de urgenta

Ajutorul umanitar cu titlu gratuit consta in 100 de corturi, in valoare de 250.000 de lei, oferite la solicitarea autoritatilor de la Ankara, informeaza Executivul.

„Corturile respective vor fi scoase din rezerva Autoritatii Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale, iar stocurile urmeaza sa fie reintregite in anul 2012, in limita bugetului disponibil"






Turcia a afectata de cutremurul produs in data de 23 octombrie.

Tot astazi, Executivul a decis sa acorde asistenta medicala contra cost Libiei.

„Reprezentanti ai Consiliului National de Tranzitie din Libia au solicitat Romaniei sprijin constand in primirea de tratament si/sau interventii chirurgicale in spitale romanesti pentru aproximativ 100 de raniti din Libia. Executivul a dat curs solicitarii, urmand ca trierea bolnavilor care vor ajunge in Romania sa fie facuta in Libia, de catre o echipa de medici romani", informeaza executivul de la Bucuresti.

De asemenea, partea romana s-a angajat sa primeasca, pentru perioade de refacere de 2-3 saptamani, copii traumatizati de conflictul armat din Libia sau ramasi in custodia institutiilor publice de asistenta.

Guvernul nu precizeaza care sunt costurile acestui ajutor acordat Libiei.


Ponta: Solutia CE e sa ia bani de la oameni si sa dea la banci. Sunt alegeri in 2012 si 2013... USL pune zece conditii pentru a vota bugetul pe 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x