Antena Căutare

Crin Antonescu este noul presedintele al Senatului: "Nu a fost incalcata Constitutia"

Sedinta Senatului pentru revocarea din functie a lui Vasile Blaga a inceput, marti, sub conducerea vicepresedintelui forului legislativ Ioan Chelaru (PSD). Chelaru a mentionat ca presedintele Senatului nu poate conduce sedinta in care se discuta revocarea sa. Crin Antonescu a fost ales in functia de presedinte al Senatului, in urma revocarii lui Blaga.

UPDATE 18.15: Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost ales, marti, in functia de presedinte al Senatului. Antonescu a fost ales cu 73 de voturi "pentru", iar un vot a fost anulat. Votul a fost secret, pe buletine.

Urmeaza o sedinta a Biroului permanent al Senatului.

UPDATE 17:50: Crin Antonescu este singura propunere pentru sefia Senatului, din partea USL.

UPDATE 17.43: Vasile Blaga a fost revocat din functie cu 72 de voturi pentru.

Ioan Chelaru a precizat ca intr-o sedinta a Biroului permanent care a avut loc in urma cu 25 de minute s-a stabilit ca el sa conduca sedinta.

El a precizat ca si-au inregistrat prezenta 71 din 124 de senatori, cvorumul fiind indeplinit. Senatorii PDL nu sunt prezenti.

Stire in curs de actualizare...

Blaga si Anastase fac contestatie la Curtea Constitutionala: "Sesiunea extraordinara este convocata ilegal"... Traian Basescu: "Cer liderilor USL, PC, UNPR si UDMR sa inceteze actiunile impotriva institutiilor statului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x