Antena Căutare

Sefa CNADNR, Daniela Draghia, a demisionat

Sefa Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Daniela Draghia, a demisionat din structura ministrului Transporturilor. Directorul-adjunct Mircea Epure va asigura interimatul pana la numirea unui nou presedinte.

Draghia ocupa functia inca din timpul mandatului ministrului Anca Boagiu la Transporturi. Ea era director cu preluare de atributii.

Directoarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a fost in pericol sa fie demisa inca din luna martie a acestui an de premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Sefa CNADNR este considerata vinovata pentru modul defectuos in care s-a facut campania de deszapezire de anul acesta. Premierul Ungureanu ar fi luat decizia de a o schimba pe Draghia din functie, dupa ce procurorii DNA au deschis o ancheta legata de modul in care au fost atribuite contractele de lucrari pentru Coridorul IV Paneuropean.


Foto: libertatea.ro

Un membru CNSAS cere verificarea noilor ministri "dupa speculatia hazardata a lui Lazaroiu"... Eugen Nicolicea, ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor, dupa demisia lui Marian Sarbu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x