Antena Căutare

Semnalizari verticale! Milioane de euro pentru o firma de casa a PDL

Peste sase milioane de euro va investi Administratia Strazilor din Capitala intr-un sistem de semnalizari „verticale dinamice", asa cum a fost prezentat proiectul ce a fost votat miercuri de consilierii generali.

Scopul principal al acestui sistem dupa cum se precizeaza in expunerea de motive este acela de „a oferi participantilor la trafic informatii referitoare la evenimente speciale sau neprevazute" in trafic. Instalarea semnalizarii verticale va costa municipalitatea 6.374.873 de euro, iar durata de instalare va fi de doi ani.

Pentru instalarea semnalizarilor verticale pe arterele si pasajele din Bucuresti studiul de fezabilitate a fost realizat de proiectantul SC Search Corporation. De aceasta firma este legat numele lui Michael Mihai Stanciu, un emigrant roman in Statele Unite in 1979.

Dupa cum a povestit chiar el intr-un interviu acordat revistei Formula AS cu multi ani in urma, s-a intors in tara la indemnul divin: „L-am primit definitiv pe Iisus in inima mea. Porunca Lui era clara: «Michael, du-te inapoi si fa ceva pentru tara!»„. Iar porunca divina a fost pusa in practica de Stanciu cu ajutorul secretarului de stat de la Transporturi din vremea aceea, Alexandru Dobre.

Tot articolul, in Jurnalul National

Gafa: Boc a inclus Regatul Norvegiei printre statele membre UE... Elena Udrea: "Ziaristii de azi scriu doar ce le dicteaza sefii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x