Antena Căutare

Elena Udrea: "Ziaristii de azi scriu doar ce le dicteaza sefii"

Ministrul Turismului Elena Udrea se plange de mass-media din Romania. Suparata ca presa a scris despre asa numita chermeza de la Scrovistea, dupa demisia lui Vasile Blaga, Elena Udrea susţine ca jurnalistii de azi scriu numai ce le dicteaza stapanii. Iar de vina ar fi Sorin Ovidiu Vantu si Dan Voiculescu, care ar fi capabili sa puna la cale adevarate lovituri de stat.



"Pana unde au putut sa coboare baieţii lui Vintu si Voiculescu? Cam pana la dejecţiile Romaniei Mari. (...) Nu cred sa fie publicaţie sau instrument de presa al celor doi care sa nu dea in mine astazi dintr-un motiv sau altul",





"Mai mare prostie nu am auzit. Nu am fost la Scrovistea nici atunci cand spun ei, nici alta data. Mai mult, nu cred ca demisia domnului Blaga este motiv de sarbatoare pentru cineva din Guvern sau PDL"


Ministrul Turismului considera ca de fiecare data cand cineva vrea sa il atace pe presedintele Traian Basescu, incepe mai intai o campanie impotriva sa.

"Le spun acestor stapani de presa ca nu vor avea castig de cauza. Pentru ca in Romania nu pot sa faca chiar tot ce vor ei. Nu pot da lovituri de stat, nici prin intermediul presei si nici prin partide politice nevolnice si bine conectate la buzunarele din spate ale respectivilor domni"
, a incheiat Elena Udrea.

Semnalizari verticale! Milioane de euro pentru o firma de casa a PDL... Boc: "Doi moguli si doi politicieni si-au dat mana pentru suspendarea presedintelui"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x