Căutare Live

Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest

Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest. Inalta Curte a admis recursul procurorilor la decizia de punere in libertate.

Dupa mai bine de un an de incarcerare, completul de cinci judecatori a decis sa admita recursul procurorilor anticoruptie si au respins cererea lui Voicu de eliberare provizorie sub control judiciar, conform Mediafax.

In acelasi dosar, cererea omului de afaceri Costel Casuneanu de ridicare a interdictiei de a parasi tara a fost, de asemenea, respinsa. Catalin Voicu, Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie. Procesul a inceput in 14 iulie 2010, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Executivul isi asuma raspunderea pe salarizarea profesorilor si Codul de dialog social... Theodor Paleologu si-a depus si el candidatura la conducerea PDL...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri