Antena Căutare

Senatorul PSD Catalin Voicu, tot in spital

Starea senatorului PSD Catalin Voicu este stabila, insa politicianul nu va parasi prea curand rezerva spitalului. Cel mai probabil, Catalin Voicu va ramane internat in sectia de chirurgie Cardio-Vasculara a Spitalului Universitar.

In aceasta dimineata medicii Spitalului Universitar au declarat ca senatorul Voicu va mai sta inca 24 de ore internat, dar ca starea acestuia nu este grava.

"Starea lui necesita insa monitorizare medicala atenta", a fost scurta declaratie a medicilor de la Spitalul Universitar din Capitala.

Avizul senatorilor pentru arestarea lui Catalin Voicu a fost publicat, miercuri seara, in Monitorul Oficial, iar decizia a ajuns la Parchetul General. Asta inseamna ca procurorii pot cere oricand mandat de arestare pe numele acestuia. Catalin Voicu nu a comentat in niciun fel decizia colegilor de a da unda verde pentru arestare. Senatorul s-a internat de urgenta miercuri dupa-amiaza, dupa ce si marti seara a ajuns la spital.

Cazul Voicu: Casuneanu isi vrea banii inapoi... Gorbaciov, fata in fata cu Iliescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x