Antena Căutare

Si Vasile Blaga si-a depus candidatura pentru sefia PDL

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, si-a depus, luni, cererea de candidatura la sefia formatiunii politice pe care o reprezinta. Solicitarea a fost insotita de cele 35 de semnaturi necesare si de motiunea cu care Blaga va candida, "O Romanie dreapta, o Romanie europeana".

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost insotit la sediul central al PDL-ului de o parte din sustinatorii sai - Sorin Frunzaverde, Cristian Boureanu, Cezar Preda, Radu Berceanu, Costica Canacheu, Catalin Croitoru, Radu F. Alexandru, Cristian Radulescu, Mihail Boldea.

Vasile Blaga este cel de-al doilea pedelist care si-a depus luni candidatura pentru sefia partidului. Inaintea lui, a facut acest anunt premierul Emil Boc, actualul presedinte al partidului.

Tot azi, mai este asteptat sa-si depuna candidatura la sefia PDL si deputatul democrat-liberal Theodor Paleologu, dupa ce a primit derogare de vechime de la Biroul Permanent National (BPN) al formatiunii politice.

PDL isi va alege noua conducere in perioda 14-15 mai.

Sursa: Antena3.ro

Theodor Paleologu si-a depus si el candidatura la conducerea PDL... Boc si-a depus candidatura la sefia PDL: “Stiu ce avem de facut pentru a castiga alegerile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x