Antena Căutare

Theodor Paleologu si-a depus si el candidatura la conducerea PDL

Democrat-liberalul Theodor Paleologu si-a depus, luni, candidatura la sefia partidului, la sediul formatiunii, odata cu motiunea intitulata "Privind spre viitor". Alaturi de acesta si-au mai depus candidaturile pentru sefia PDL si cei doi contracandidati ai sai - premierul Emil Boc si secretarul general al partidului, Vasile Blaga.

Spre deosebire de Blaga si Boc, care au venit insotiti de o parte dintre sustinatorii motiunilor pe care le-au depus, fostul ministru al Culturii a venit la sediul PDL insotit doar de doua persoane si fumand pipa.

Paleologu a primit luni dimineata, in sedinta Biroului Permanent National, derogarea de vechime pentru a se putea inscrie in cursa pentru conducerea partidului.

Presedintia PDL va fi decisa la Conventia Nationala din 14 mai.

Deputatul Theodor Paleologu se afla in functie din noiembrie 2008, cand a castigat mandatul in colegiul uninominal 9 din Bucuresti. In aceasta legislatura, Paleologu este membru al Comisiei pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa a Camerei Deputatilor.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Senatorul PSD Catalin Voicu ramane in arest... Si Vasile Blaga si-a depus candidatura pentru sefia PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x