Antena Căutare

Șoc la prezidențiale 2019! Candidatul Ninel Peia este dat dispărut de Poliția din Cluj!

Șoc la prezidențiale 2019. Candidatul Ninel Peia este dat dispărut de poliția din Cluj

Șoc la prezidențiale 2019! Candidatul Ninel Peia este dat dispărut de Poliția din Cluj!
Ninel Peia, candidat de prezidențiale 2019, dat dispărut

Șoc la prezidențiale 2019! Candidatul Ninel Peia este dat dispărut, potrivit polițiștilor clujeni.

Ninel Peia s-a cazat miercuri într-un hotel din Cluj, iar joi dimineață a fost de negăsit. Nu a mai răspuns la telefon:

„În această după amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, arată un comunicat al IPJ Cluj.

Cine este Ninel Peia, unul dintre cei mai controversați candidați la alegerile prezidențiale

Ninel Peia este unul dintre cei mai controversați candidați la alegerile prezidențiale, dar și unul dintre cei mai bogați. Fostul deputat PSD a adunat până acum o avere impresionantă: are 11 terenuri intravilane şi arabile, o casă de vacanţă şi una de locuit dar şi două maşini Mercedes Benz. Bijuteriile soţiei acestuia, aşa cum este trecut în declaraţie, precum inele, lanţişosare, cercei, brăţări, cercei din aur cu perle, smaralde, diamante, valorează în total 400.000 de euro.

Ninel Peia a fost exclus din PSD la începutul lunii martie a anului 2016. Tot atunci, a scris pe blogul său ca vaccinurile ar fi dus la îmbolnărea cu E.coli a bebelușilor din județul Argeș. În mai 2016, a depus în Parlament un proiect numit „Legea inocenței” prin care cerea ca predarea educației sexuale fără acordul scris al părinților să fie pedepsită cu închisoarea!

Cum îl invită Viorica Dăncilă la dezbateri pe Klaus Iohannis: ”Decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturugă mică ca... Cine este Bogdan Gheorghiu, noul ministru al Culturii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x