Antena Căutare

Sorin Blejnar, audiat la DIICOT in cazul senatorului Cezar Magureanu

Fostul sef al Fiscului, Sorin Blejnar, a fost audiat de procurorii DIICOT in cazul senatorului Cezar Magureanu, acuzat oficial in urma cu o zi pentru sprijinirea unui grup infractional organizat.

Fostul sef al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a confirmat faptul ca fiica senatorului, Raluca Gazdac, a fost in audienta la el, la ANAF, precizand presei ca oricine solicita audienta era primit. Potrivit referatului procurorilor, senatorul Cezar Magureanu ar fi facut formalitatile necesare ca fiica si ginerele sau sa intre in audienta la fostul sef al ANAF.

Blejnar a sustinut ca nu a intervenit in niciunul dintre controalele facute la firmele familiei fiicei senatorului, informeaza Mediafax.

Numele lui Sorin Blejnar, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, apare in dosarul de evaziune fiscala in care sunt implicati mai multi angajati ai ANAF.

Citeste si Antena3!

FOTO: Intact Images

Codruta Kovesi, audiata la Consiliul National de Etica in cazul sesizarii de plagiat... Twiplomacy: Tot mai multi lideri politici isi fac cont pe Twitter. Afla cine este cel mai urmarit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x