Căutare Live

ICCJ: Sorin Blejnar ramane cu interdictia de a parasi tara

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi recursul fostului sef al ANAF, Sorin Blejnar, la decizia Curtii de Apel Bucuresti, mentinand interdictia de a parasi tara.

Procurorul DNA a cerut, vineri, instantei supreme sa mentina interdictia lui Sorin Blejnar de a parasi tara, motivand ca exista interceptari si filaje care dovedesc legatura directa a acestuia cu inculpatii din dosarul evaziunii fiscale.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, in 10 octombrie, ridicarea interdictiei de a parasi tara stabilita de procurorii DNA in cazul lui Sorin Blejnar, in dosarul in care este cercetat, alaturi de Codrut Marta si Viorel Comanita, pentru ca ar fi sprijinit un grup acuzat de evaziune fiscala, prejudiciul fiind de peste 15 milioane de euro.

Decizia a fost contestata de procurorii DNA la instanta suprema, care vineri a luat in discutie recursul.

Citeste si... Stenograme: Dorin Cocos l-a invitat pe Sorin Blejnar in "Orasul Iubirii"

sursa: Jurnalul National

Stenograme: Dorin Cocos l-a invitat pe Sorin Blejnar in "Orasul Iubirii"... VIDEO! Petrecere regala la Ateneul Roman, in cinstea Majestatii Sale, regele Mihai!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri