Antena Căutare

Sorin Oprescu: Va spun sincer, sa nu ne auda nimeni, mie imi place de Elena Udrea

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit despre candidatura sa in parteneriat cu USL-ul, despre diferenta dintre candidat independent si independent sprijinit de USL si despre posibilii adversari pe care ar putea sa ii aiba in lupta pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

"Independent inseamna ca eu am prezentat si tot imbunatatesc un program propriu, facut impreuna cu oamenii de specialitate, de-a lungul timpului, intr-o dezvoltare coerenta a Bucurestiului. La chestiunea asta au aderat si o parte din oamenii USL-ului, oameni valabili, oameni de administratie [...] si atunci in mod automat s-a nascut cuvantul 'parteneriat', un parteneriat pentru Bucuresti, nu pentru Oprescu"


Intrebat care considera ca ii vor fi adversarii de la PDL, Oprescu a declarat ca Prigoana ar putea fi un candidat, daca "da ordin Zeus".

In privinta Elenei Udrea primarul Bucurestiului a mai afirmat ca lui ii place de ea.

"Va spun foarte sincer, mie imi place domnule, sa nu ne auda nimeni, imi place cum arata, ca o doamna, imi place cum a evoluat de-a lungul timpului, da, spun asta, pentru ca o spun sincer, cu cele mai calde sentimente barbatesti", a precizat Oprescu.



Primarul general al Bucurestiului a vorbit si despre relatia sa cu Piedone (primarul sectorului 4) si Partidul Conservator.

"Cu Piedone sunt prieten, am agreat intotdeauna faptul ca este un tip super muncitor, ca se zbate, ca a facut pentru cetatenii sectorului 4 o multime de lucruri", a declarat Oprescu, adaugand ca in ceea ce priveste Partidul Conservator, el nu s-a bagat in nici un fel de negocieri.

Foto: Intact Images

Traian Basescu: “Romania nu are rege, ci are un ex-rege”... Emil Boc e optimist: "Din 2012, Romania se va imprumuta mai putin"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x