Antena Căutare

SPECIAL: Un WikiLeaks pentru linistea licuriciului mare

Traian Basescu: familie, avere, vulnerabilitati si controverse. Pe lista se regasesc deopotriva greseli din trecut, dar si persoane apropiate. Elena Udrea si Mircea Basescu sunt doar doua exemple.

Date financiare, de sanatate si biometrice, date despre vulnerabilitatea si personalitatea liderilor romani. Informatii pe care diplomatii americani aflati la Bucuresti trebuia sa le stranga si sa le verse departamentului de Stat american, potrivit unei note diplomatice obtinute si publicate anul trecut de WikiLeaks.

Pentru a-i lasa pe diplomatii americani sa se ocupe de treburile cu adevarat importante, Jurnalul National le da americanilor o mana de ajutor. Printr-un simplu click pe Google a strans o multime de informatii, conturand o scurta biografie a celui mai important om politic, nr. 1 in stat, de la locul nasterii, familie, avere pana la vulnerabilitati.

In plus, americanii pot afla, daca nu au facut pana acum, cu cine compara Traian Basescu SUA si liderii ei si care e filosofia unei relatii de succes cu una din superputerile lumii.

Intrebat, intr-un cadru privat, in 2005, pe la 3:00 dimineata, la unul dintre restaurantele preferate ale presedintelui "Golden Blitz", de ce tine atat de mult la "Axa Washington - Londra - Bucuresti" si nu este adeptul unor relatii la fel de apropiate cu partenerii traditionali Franta si Germania, Traian Basescu a raspuns razand: "Decat sa sug... la mai multi licurici mai mici, mai bine sug... la un licurici mai mare!".

Fost comandant de nava, ministru al Transporturilor, primar al Capitalei, presedintele Romaniei, autointitulat "presedinte jucator" din 2004. Traian Basescu. Culoarea ochilor: albastri. Culoarea parului: saten. Inaltimea: aproximativ, 1,75 m. Greutatea: aproximativ 85 kg.

Tot articolul, in Jurnalul National

Constantin: Alianta PNL-PC va avea candidati comuni la alegerile din 2012 si 2016... Basescu: Guvernul sa se bata pentru Schengen. Cazul Ridzi, un mare deserviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x