Antena Căutare

Statutul parlamentarului: Deputatii si senatorii au votat astazi privilegiile de care vor avea parte

In plina iarna parlamentarii stau bine cu imunitatea, dar prost cu nervii. Nu si-au putut refuza privilegiile si nici n-au avut mustrari de constiinta. Cazarea le-a mancat sufletul, dar au gasit pana la urma solutii calduroase. Statutul parlamentarului a fost votat cu majoritate covarsitoare si cu privilegii fara numar. Un pic de scandal a condimentat ziua.

Cum doar hotelul pare sa fie. "acasa" pentru unii parlamentari, alesii au tinut cu dintii de privilegiile actuale. Ba chiar au si plusat la capitolul imunitate. Cand spiritele pareau sa se mai linisteasca, opozitia si-a adus aminte ca este totusi in sala si ca are probleme cu imunitatea.

Singura exceptie de la privilegii a fost la cazare, pentru care alesii au acceptat sa primeasca 4.000 de lei. Acum fiecare parlamentar va trebui sa si caute un acoperis deasupra capului.

Alesii au adoptat noul statut cu 309 voturi pentru si doar 56 impotriva.

Parlamentarii au votat modificarea statutului: Raman cu bani mai putini pentru cazare... PDL: Comasarea alegerilor, la schimb cu Constitutia. Ce propunere i-a facut Ponta lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x