Antena Căutare

Sulfina Barbu: PDL sufera din cauza liderului Emil Boc

PDL are de suferit din cauza insusi a liderului sau, Emil Boc. Declaratia a fost facuta de sefa femeilor pedeliste, Sulfina Barbu, care a propus o conducere interimara a partidului.

Declaratia Sulfinei Barbu vine la doar doua zile dupa ce presedintele Traian Basescu a criticat conducerea PDL si l-a mustrat pe Emil Boc pentru ca nu a luat pozitie fata de acele persoane care critica din interior partidul.

Avertismentul sefului statului l-a facut pe fostul sau consilier, europarlamentarul Cristian Preda, sa reactioneze, ceea ce a dus la un nou avertisment, de data aceasta din partea presedintelui PDL, Emil Boc.

"Mentin toate reprosurile aduse Guvernului sau PDL de-a lungul timpului. Voi continua sa critic public nu doar adversarii, ci si colegii de partid, atata vreme cat acestia nu vor lucra in interesul general", a fost replica lui Cristi Preda.


Neculai Ontanu va candida la Primaria Capitalei, din partea UNPR... Diplomat roman retinut in Rusia! Spionaj?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x