Antena Căutare

Surse: PSD a dat un ultimatum. Oprim colaborarea cu PNL daca Crin Antonescu mai face declaratii anti-PSD

Surse din cadrul social-democratilor arata ca PSD a dat un ultimatum PNL, in urma declaratiilor facute de Crin Antonescu cu privire la tensiunile dintre cele doua partide. "Oprim colaborarea daca presedintele PNL Crin Antonescu mai face declaratii anti-PSD", ar fi amenintat social-democratii luni seara.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat anterior ca la consultarile la care au participat PNL si PSD, reprezentantii celor doua partide au discutat si despre unele neclaritati si tensiuni intervenite intre cele doua formatiuni.

'"Am avut discutii care au vizat anumite tensiuni intervenite, neclaritati, intre noi si PSD", a spus Antonescu.

Liderul liberalilor a explicat, cu privire la declaratiile pe care le-a facut la adresa lui Victor Ponta, ca problemele dintre liberali si PSD nu au tinut niciodata si nu tin de remarci cu caracter personal.

"Este prima data cand nu raspund, dar interpretez derapajele lui Victor Ponta in aceasta privinta. Pe mine nu m-au derajat nu atat aceste comentarii (..) ci m-au deranjat remarcile sau consideratiile ale unor membri PSD privitor la faptul ca atitudinea noastra n-ar clara si consecventa in raport cu acesta putere", a precizat liderul PNL.

Liderul PNL Antonescu a mai spus ca atitudinea PNL a fost de ani de zile clara si consecventa si ramane clara si consecventa in legatura "cu aceasta putere, cu Traian Basescu, cu Emil Boc, cu guvernul lor", a declarat senatorul.

"Nu consideratii izolate ma deranjeaza ci ma deranjeaza in momentul in care cineva incearca sa reproseze PNL ca nu e consecvent. PNL a fost si ramane cel mai consecvent partid in apararea acestor valori, ne definesc, nu sunt de conjunctura", a concluzionat Crin Antonescu.

Liviu Dragnea: "Puterea a demonstrat ca nu este interesata de functionarea corecta a Parlamentului"... Antonescu: Puterea face scandal ca am blocat legi, dar au depasit cu 30 de zile termenul bugetului de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x