Antena Căutare

Antonescu: Puterea face scandal ca am blocat legi, dar au depasit cu 30 de zile termenul bugetului de stat

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, in urma reuniunii la care au fost invitate toate partidele membre ale Parlamentului, ca Puterea si-a demonstrat inca o data dezinteresul pentru buna functionare a Parlamentului si a statului roman, prin absenta la aceasta intrunire.

Acesta a adaugat ca, desi UDMR si minoritatile Parlamentare au confirmat initial prezenta la aceasta intalnire, acestia au lipsit, lucru care arata o lipsa de reponsabilitate si din partea acestora.

„Pana la urma a fost o reuniune a opozitiei", a mai spus Antonescu, care i-a criticat pe guvernanti ca desi au depasit cu 30 de zile termenul limita in care se poate aduce in parlament bugetul de stat, critica opozitia pentru ca blocheaza sau intarzie promulgarea unor legi.

In final, presedintele PNL a vorbit si despre discutiile dintre liberali si social-democrati, cu privire la diferentele dintre cele doua partide, care au dus la mici dispute intre membrii celor doua partide.

Crin Antonescu le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisa lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) si Varujan Pambuccian (minoritati), invitandu-i la dialog si propunand ca prima intalnire sa aiba loc luni, 15 noiembrie.

Surse: PSD a dat un ultimatum. Oprim colaborarea cu PNL daca Crin Antonescu mai face declaratii anti-PSD... Emil Boc mai are de inaugurat 1.453 km de autostrada!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x