Antena Căutare

Targoviste: Liderii USL, intampinati de pedelisti cu pancarte cu deviza: "Interzis USL"

Co-presedintii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au fost intampinati, sambata, la intrarea in Targoviste, de peste o suta de simpatizanti PDL imbracati in verde, cu pancarte confectionate in forma semnului rutier "STOP", pe care scria "Interzis USL", acestia fiind supravegheati de politisti si jandarmi.

Intrebat cum comenteaza gestul simpatizantilor PDL pe care i-a vazut la intrarea in Targoviste, Victor Ponta a declarat ca, "dincolo de gluma, oricare pune in campanie orice mesaje vrea", precizand ca "si in judetul Dambovita se vor aplica legile Romaniei".

"Eu stiu ca cei de la PDL sunt niste oameni portocalii care au un semn un trandafir socialist. Nu. Am vazut niste oameni in verde, nu stiu daca erau de la un partid ecologist sau daca erau ceva hortisti", a mai spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.
Prezent la mitingul electoral de la Targoviste, presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat gestul simpatizantilor PDL, precizand "ca dupa 10 iunie in Dambovita va fi interzis hotie, interzis teroare, interzis sfidare".

Aproximativ 5.000 de persoane au participat, sambata, la mitingul USL de la Targoviste, de pe platoul Prefecturii Dambovita, manifestare electorala la care au fost prezenti liderii partidelor din USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.

Foto: Intactimages

Victor Ponta: Pedelistii isi schimba culoarea, dar naravul ba... Vasile Blaga: Antonescu nu va fi nici macar candidat la prezidentialele din 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x