Antena Căutare

Vasile Blaga: Antonescu nu va fi nici macar candidat la prezidentialele din 2014

Liderul PDL si presedintele Senatului Vasile Blaga a apreciat ca liberalul Crin Antonescu nu va mai fi nici macar candidat la alegerile prezidentiale din 2014. "Va avea tot atat succes cat Nastase", a subliniat Blaga.

"Pana la toamna mai e mult, de aia vor (USL, n.r.) sa vina cu alegeri in octombrie, dar vor fi in noiembrie, cand trebuie. Dar pana in 2014 este si mai mult, si stie domnul Antonescu ca nu va mai fi nici macar candidat la presedintie, nu presedinte al Romaniei in 2014. Noi am avut intotdeauna succes in alegeri pentru ca am candidat cu oameni gospodari si in spatele lor a fost o echipa", a declarat Vasile Blaga.

"In cadrul USL-ului vor mai exista candidati potentiali, chiar in randul PSD-ului si va garantez ca si in zona dreptei vor fi candidati seriosi. Asa ca domnul Ponta va fi obligat de catre colegii lui sa-si gaseasca alta varianta la prezidentiale. Si il vom obliga noi ca sa gaseasca alta varianta ca sa aiba candidati credibili si sa se poata bate la alegeri cu cei ai dreptei. Deci, domnul Antonescu nu va fi candidat viabil pana in 2014", a mai explicat Blaga.

Vasile Blaga a fost prezent, sambata, la Targu-Carbunesti si la Targu-Jiu, pentru a-i sustine pe candidatii PDL la alegerile locale din data de 10 iunie.

Targoviste: Liderii USL, intampinati de pedelisti cu pancarte cu deviza: "Interzis USL"... Tensiuni intre Bucuresti si Budapesta: Presedintele Parlamentului ungar, rugat sa-si amane vizita electorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x