Antena Căutare

Tariceanu revine in topul celor mai populari politicieni: Oprescu, cel mai de incredere

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a revenit in topul celor mai populari politicieni romani, conform unui sondaj de opinie CCSB, citat de site-ul pesurse.ro.

Calin Popescu-Tariceanu se bucura in continuare de increderea romanilor desi a fost premier de aproape aproape 3 ani si jumatate. Intr-un sondaj de opinie in ceea ce priveste increderea in politicieni, acesta este despartit cu 6 procente de premierul in functie, Mihai Razvan Ungureanu, care are 29%.

La intrebarea „Cata incredere aveti in..." Sorin Oprescu detine primul loc cu 42% (increderea pozitiva), fiind urmat, la egalitate pe locurile 2-3, cu 33% de Crin Antonescu si Victor Ponta.

De la PDL, cel mai bine clasat este Vasile Blaga - 15%, iar Elena Udrea si Emil Boc se bucura de 10, respectiv 9% incredere. Dan Diaconescu se afla la cota 15%, pe acelasi palier cu C.V. Tudor si Gigi Becali.

Foto: Intact Images

VIDEO! Udrea, huiduita la lansarea proiectului „Bucurestiul recicleaza"... FOTO! Experienta Nicusor Dan: 15 formatii muzicale au cantat pro bono pentru independent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x