Antena Căutare

Tensiuni in PDL - Ioan Oltean: Miscarea Populara nu e o constructie politica pentru alegerile din 2012

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean a declarat ca Miscarea Populara nu e o solutie pentru alegerile de anul acesta, pentru PDL fiind mai bine sa candideze la locale cu denumirea si simbolurile pe care le are. Oltean a precizat ca o decizie in acest sens va fi luata duminica.

"Personal, nu am crezut si nu cred in Miscarea Populara ca o constructie politica pentru alegerile din 2012. Probabil ca in sedinta de duminica a Colegiului Director vom pune capat, intr-un fel sau altul, acestui proiect politic care a iesit in opinia publica, in mass-media, fara ca PDL sa aiba o constructie proprie in aceasta privinta. Eu cred ca PDL trebuie sa se prezinte la alegerile din 2012, cu denumirea pe care o are, cu sigla pe care o are, cu culoarea pe care o are fiindca nu am facut absolut nimic care sa ne determine in momentul acesta sa avem retineri fata de insemnele PDL", a declarat Ioan Oltean.

"Nu cred ca Miscarea Populara ar fi aducatoare de imagine noua si de procente substantiale pentru PDL. Nu e nici timp, nici momentul, nici motivatia adecvata in acest moment. In opinia mea, orice incercare de a gasi o alta denumire, o alta culoare, va fi subiect de discutie pentru opozitie care ar interpreta-o intr-un mod totalmente neadecvat", a adaugat secretarul general al PDL, subliniind ca "sunt si altii care imi sustin punctul de vedere. Oricum, duminica vom transa aceasta poveste o data pentru totdeauna, cel putin pentru anul acesta".

Foto: Intactimages

Traian Igas: Opozitia se bucura de amanarea aderarii la Schengen... Mircea Banias este noul presedinte al filialei PC Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x