Antena Căutare

Mircea Banias este noul presedinte al filialei PC Constanta

Noul presedinte al filialei PC Constanta este senatorul Mircea Banias, fostul membru PDL, a anuntat, vineri, presedintele conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit Mediafax.

Daniel Constantin declarat ca Biroul Politic a validat decizia de revocare si excludere din partid a lui Ion Minca si numirea lui Mircea Banias in fruntea filialei Constanta.


Ion Minca a fost exclus din PC, dupa ce sotia sa Liliana Minca a plecat la UNPR.

Senatorul Mircea Banias, care a demisionat din PDL, a anuntat pe 1 februarie, in plenul Senatului, ca s-a inscris in PC si ca, in continuare, va activa in grupul parlamentar liberal-conservator.

Banias a fost membru PNL in perioada 1997-2002, din anul 2002 era membru al PDL, iar pentru cativa ani a fost presedintele Organizatiei judetene a PDL Constanta.

Mircea Banias este cercetat de DNA in dosarul privind coruptia din vama Constanta - Agigea pentru aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.

foto: Intact Images

Tensiuni in PDL - Ioan Oltean: Miscarea Populara nu e o constructie politica pentru alegerile din 2012... Ministrul Agriculturii: "Gainile NU E o fabrica, sa inchizi sa nu mai faca oua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x