Antena Căutare

Tensiuni in PDL - Ioan Oltean: Miscarea Populara nu e o constructie politica pentru alegerile din 2012

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean a declarat ca Miscarea Populara nu e o solutie pentru alegerile de anul acesta, pentru PDL fiind mai bine sa candideze la locale cu denumirea si simbolurile pe care le are. Oltean a precizat ca o decizie in acest sens va fi luata duminica.

"Personal, nu am crezut si nu cred in Miscarea Populara ca o constructie politica pentru alegerile din 2012. Probabil ca in sedinta de duminica a Colegiului Director vom pune capat, intr-un fel sau altul, acestui proiect politic care a iesit in opinia publica, in mass-media, fara ca PDL sa aiba o constructie proprie in aceasta privinta. Eu cred ca PDL trebuie sa se prezinte la alegerile din 2012, cu denumirea pe care o are, cu sigla pe care o are, cu culoarea pe care o are fiindca nu am facut absolut nimic care sa ne determine in momentul acesta sa avem retineri fata de insemnele PDL", a declarat Ioan Oltean.

"Nu cred ca Miscarea Populara ar fi aducatoare de imagine noua si de procente substantiale pentru PDL. Nu e nici timp, nici momentul, nici motivatia adecvata in acest moment. In opinia mea, orice incercare de a gasi o alta denumire, o alta culoare, va fi subiect de discutie pentru opozitie care ar interpreta-o intr-un mod totalmente neadecvat", a adaugat secretarul general al PDL, subliniind ca "sunt si altii care imi sustin punctul de vedere. Oricum, duminica vom transa aceasta poveste o data pentru totdeauna, cel putin pentru anul acesta".

Foto: Intactimages

Traian Igas: Opozitia se bucura de amanarea aderarii la Schengen... Mircea Banias este noul presedinte al filialei PC Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x