Antena Căutare

Teodor Baconschi: Un Guvern cu PSD? "Never say never"

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a estimat, intr-un interviu acordat Radio France Internationale (RFI), ca locul PNL nu este alaturi de PSD, democrat-liberalii trebuind sa lase usa deschisa pentru o alianta de centru-dreapta, dar a declarat ca nu este exclusa nici ipoteza unui guvern PDL-PSD, in politica fiind valabila formula "never say never".

"Never say never, cum obisnuim sa spunem in politica, n-are rost sa trasam linii rosii insurmontabile, sa spui acest lucru nu se va intampla niciodata. Ca dovada, s-a intamplat si n-a prea functionat in 2009. Eu cred ca apa cu uleiul nu trebuie amestecate si nu pot fi amestecate, fizic. Asa incat, bine ar fi ca dupa toate aceste compromisuri care au populat scena politica cu animale hibride, cu struto-camile, sa se resepare apele, pentru ca stanga e stanga si dreapta e dreapta, nu putem sa facem a treia cale in Romania", a declarat Teodor Baconschi.

"Lideri puternici din PNL, cu experienta, se vor elibera (...) Din pacate, ei nu se mai aud, pentru ca vocea unica a domnului Crin Antonescu a ocupat toata scena mediatica. Asta nu inseamna insa ca in interiorul PNL nu exista lideri puternici, cu experienta, care isi dau seama ca au fost impinsi intr-o fundatura", a precizat Baconschi, adaugand ca "am si dorinta si presentimentul de a-i vedea pe liberalii romani reveniti intr-o constructie coerenta de centru-dreapta. Sigur ca internationala liberala din care fac parte aluneca tot mai mult spre stanga, dar locul PNL nu este alaturi de PSD si orice om de bun simt care a urmarit politica romaneasca dupa comunism stie acest lucru".

Foto: Intactimages

PNG a facut alianta cu PRM: Becali i-a predat carma partidului lui Vadim... Taran legumicultor, consilierul personal al ministrului Agriculturii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x