Antena Căutare

Teodor Melescanu a demisionat din Senat

Noul director SIE, Teodor Melescanu, si-a dat astazi demisia din calitatea de senator. Seful Serviciului de Informatii Externe a facut anuntul chiar in plenul Senatulul si a mentionat ca va promova colaborarea cu toate componentele comunitatii nationale de informatii.

"Imi anunt demisia din Senatul Romaniei incepand de astazi (5 martie - n.r.). Doresc sa va asigur ca principalul meu obiectiv in functia de director al SIE consta in asigurarea bunei functionari a institutiei. Voi promova colaborarea cu toate componentele comunitatii nationale de informatii", a declarat directorul SIE, conform Mediafax.


Numirea lui Teodor Melescanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a fost validata in 28 februarie de Parlament, cu 238 de voturi pentru si unul impotriva.

Teodor Melescanu a fost validat de Comisiile de aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului, impreuna cu Comisia parlamentara speciala de supraveghere a activitatii SIE. Acesta a afirmat in fata comisiilor ca nu a fost informator si nu a facut parte "nici din structurile de securitate ale statului roman".

foto: Intact Images

Mihai Razvan Ungureanu: "Voi schimba sefii de la ANAF si CNAS, daca nu exista performanta"... Viceprimarul Capitalei, numit vicepresedinte al Organizatiei de Bucuresti a UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x