Antena Căutare

Testul de rapiditate care o să-ți dea bătăi de cap. Tu crezi că îl rezolvi în cinci secunde?

Un test de rapiditate a dat bătăi de cap cam tuturor celor care au încercat să îl rezolve. Pare ușor la prima vedere, dar nu este chiar așa. Tu crezi că îl rezolvi în cinci secunde?

Scris - Happy Birthday, litere, caligrafie Galerie
Testul de rapiditate în care trebuie să ghicești litera diferită în doar cinci secunde | Shutterstock

Iată unul dintre cele mai populare teste de rapiditate, care îți verifică viteza de reacție. Unii reușesc să îl rezolve rapid, dar sunt puțini la număr de obicei, iar cei mai mulți renunță, mai ales că nu se încadrează în cele cinci secunde, așa cum cere regula jocului, pentru fiecare imagine. Iată despre ce este vorba.

Citește și: Testul de personalitate care va scoate la iveală calitățile tale! Animalul pe care îl vezi primul spune totul despre tine

Testul de rapiditate care o să-ți dea bătăi de cap. Cât de rapid ești?

Caligrafia este o modalitate excelentă de a ne îmbunătăți scrierea de mână. Cu toate acestea, ea nu este întotdeauna așa reușită și sunt situații când scrisul de mână al unor persoane ne face să fim de-a dreptul confuzi și să nu înțelegem ce mesaj vor să ne transmită.

Jurnaliștii de la Bright Side au lansat o provocare pentru a vă testa vederea și rapiditatea. În imaginile de mai jos, inventatorii jocului au ascuns sau, mai bine spus, au strecurat câte o literă diferită față de toate celelalte. Nu este ușor să îți dai seama care sunt aceste litere, trebuie să fii cu mare băgare de seamă. Trebuie să ții neapărat cont și de timpul indicat, altfel testul nu mai e valabil.

Privește cu atenție imaginile următoare și încearcă să fii cât mai rapid. Tu crezi că poți să găsești care este litera "impostoare" în doar cinci secunde, în fiecare dintre imagini?

Citește și: Testul de personalitate care va dezvălui totul despre tine. Cine a spart vaza?

Dacă nu reușești să găsești litera intrusă în timpul indicat, de cinci secunde, va trebui să abandonezi jocul căci ai pierdut, dar nu este cazul să te dai bătut. Cu siguranță se găsesc alte teste de rapiditate pe care le poți rezolva într-un timp scurt. Poți să oferi testul de rapiditate și altor persoane, poate ele vor fi avea mai mult succes.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x